THE GO GETTERS special act: MISTY BLUE BOYS / THE THRILLER @ AN CLUB!

2014-01-04 21:00

 

THE GO GETTERS
special act: MISTY BLUE BOYS / THE THRILLER // Dj The Wanderers – Pure Vinyl Record Hop

doors 21:00 ticket 15 euro

IN PERSON – ONE MAD NIGHT ONLY

Οι GO GETTERS για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έτοιμοι να δώσουν ρέστα σε μια και μοναδική συναυλία που θα μείνει στην ιστορία!

Επιτέλους! Η σημαντικότερη ευρωπαϊκή rockabilly μπάντα προσγειώνεται στην Αθήνα με άγριες διαθέσεις και υπόσχεται μια εκρηκτική βραδιά με τσίτα γκάζια rock & roll σε ένα αξέχαστο live που θα μας απογειώσει!

Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΑΝ Club! Ετοιμαστείτε για το πιο ξέφρενο rockabilly event της χρονιάς!

Support bands, DJ sets και "Special Friday Night Pre Party" MISTY BLUE BOYS / THE THRILLER // Dj The Wanderers – Pure Vinyl Record Hop

HI OCTANE - ASS KICKIN’ ROCKABILLY FROM SWEDEN!

Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 1988 όταν μια παρέα τριών Βίκινγκ, από το παγωμένο Vasteras της Σουηδίας, αποφάσισαν να εκτινάξουν τη θερμοκρασία σε επικίνδυνα επίπεδα και να λιώσουν τους πάγους δημιουργώντας ένα δικό τους rockabilly trio. Το όνομα τους… GO GETTERS! Σήμερα, 25 χρόνια μετά από εκείνη τη μέρα, η rock & roll φλόγα από τον βορρά εξακολουθεί να καίει δυνατά και να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα της!

Με ηγετική φυσιογνωμία τον stand up drummer, τραγουδιστή, συνθέτη και αθεράπευτο λάτρη της lowbrow culture, Peter Sandberg, οι GO GETTERS έχουν αποκτήσει φανατικό και πιστό κοινό σε όλο τον κόσμο, έχουν δώσει αξέχαστες συναυλίες σε όλη την Ευρώπη και σε κάθε γωνιά του πλανήτη - από την California και τη Νέα Υόρκη μέχρι την Αυστραλία - ενώ έχουν εμφανιστεί ως headliners στα μεγαλύτερα και καλύτερα rockabilly weekends όπως Viva Las Vegas, Hemsby, Rockabilly Rave, Summer Vintage Festival, Walldorf, Juke Joint Jamboree, Psychobilly Meeting, Sin City London, Hot Rod Hayride κ.α.

Εκτός από τα δικά τους μοναδικά shows, οι GO GETTERS έχουν παίξει ως support group δίπλα σε μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα των 50’s με πιο σημαντικούς τους Sleepy La Beef, Ray Sharp, Larry Donn, Johnny Powers και φυσικά τον τεράστιο «Mr. Rockin Bones» Ronnie Dawson που, από το 1990 μέχρι και το 2003 τους είχε στο πλευρό σε όλες σχεδόν τις tour του στην Σκανδιναβία. Κάτι θα ήξερε!

Το Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014, υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με GO GETTERS LIVE στο AN Club! NO BRAKES!

A live Crazy Act brought to you by Adventia AB/Dimitris Tselikis Sweden and The Wanderers - Pure Vinyl Record Hop
(The Wanderers - Pure Vinyl Record Ho